top of page

Onsdag, den 22.01.2020, kl 17-19

Vi brygger fremtidens arbejdsplads 

Tema: Intern Kommunikation 2020

Sådan skaber Intern Kommunikation forretningsværdi i 2020

Jonas Bladt Hansen, Inversus

Jonas, beskåret.png

Kan Intern kommunikation løfte salget? Eller fastholde medarbejdere? Absolut! Men hvis ikke du kan se det, så sker det ikke...

 

Kommunikationsafdelingen har fået masser af nye muligheder i de seneste år - og som kan være medvirkende til at kommunikationsafdelingen bliver helt central i organisationen.

 

Jonas giver sit bud på hvad der venter i 2020 og tager udgangspunkt i i sit arbejde med danske og internationale organisationer, sin erfaring som tidligere kommunikationschef i Arla og møder med nogle af de nye tech-virksomheder for at give sit bud på, hvad der venter i 2020. 

Kulturen er vores brand

Daniel Kirchhoff, Scandic Hotels

Daniel.png

Hos Scandic Hotels er virksomhedskulturen en del af kundeoplevelsen. I en branche, hvor det kan være svært at differentiere sig, bruger Scandic deres mest værdifulde aktiv - medarbejderne - i kommunikationen ud mod kunderne. 

 

Daniel vil fortælle om rejsen, vise interessante eksempler og fortælle om de strategiske overvejelser han har gjort sig ved at arbejde med kulturen som det vigtigste aktiv i kommunikationen.  

 

Du vil få masser af inspiration til hvordan kommunikation kan være med til at drive strategiske agendaer både internt og eksternt og se eksempler på, hvordan indsatserne leverer helt konkret forretningsværdi.

 

Transformation af intern kommunikation 

Gitte Ry Mathiasen, Arla Foods

Gitte.png

Arla Foods gennemgår i disse år en stor transformation. Arla søsatte i 2018 Transformationsprogrammet"Calcium"som skulle være med til at styrke Arla ved at gentænke den måde Arla arbejder på. Det har både betydet store forandringer i kommunikationsafdelingen, men også givet mulighed for at prøve helt nye kommunikatonsmuligheder af. 

Gitte vil fortælle om de erfaringer hun har gjort sig og hvordan hun arbejder med at skabe en ny kommunikationskultur i Arla.

bottom of page