top of page

Inspirationsmøde den 17.12.2019

Fra KPI til KBI 

Return on Experience kommer før Return on Investment

Jonas Bladt Hansen, Inversus

Et helt ordinært hotel i Los Angeles ved, at en rød telefon ved swimmingpoolen er grunden til deres enorme succes. Southwest Airlines ved, at deres fjollede men underholdende sikkerhedsinstruktioner på flyet giver 1 milliard kroner i ekstra indtægter. Joe & The Juice ved, at deres omsætningsknap sidder på deres musikanlæg. De ved hvilke oplevelser, der er grundlaget for deres succes.

 

Men de ved også, at de ikke var kommet så langt uden en stærk kultur. Jeg ser nærmere på begrebet – Return on Experience – og giver mit bud på, hvad der skal til, for at skabe en organisation, der kan levere gode kundeoplevelser.

Skærmbillede 2019-11-26 kl. 15.58.44.png

Kan man levere bedre resultater ved at fokusere mindre på dem?

Michael Vinther & Michael Korreborg, Mobilselskabet 3

Skærmbillede 2019-11-26 kl. 15.56.09.png
Skærmbillede 2019-11-26 kl. 15.56.14.png

Kan man levere bedre resultater ved at fokusere mindre på dem og mere på kulturen? Og giver det overhovedet mening i en performance orienteret branche? De spørgsmål og mange flere, stillede Michael Vinther, Contact Center Manager hos 3, sig selv for et års tid siden. 

 

Men i stedet for at lede efter svaret, tog han i bedste ”just do it” stil udfordringen op og arbejdede målrettet med at implementere ligningen: Mindre KPI-fokus + Mere KBI-fokus = Bedre KPI’er i min afdeling.

 

Et år er nu gået og resultatet af indsatsen og på dette inspirationsmøde vil Michael Vinther og Michael Korreborg dele deres erfaringer fra året der gik, det hårde arbejde de har været igennem, og om ligningen er gået op

bottom of page