Målinger, der giver mening

På dette gå-hjem-møde ser vi på hvordan vi kan bruge målinger fra digitale platforme som Yammer, Workplace, Teams og Outlook til at forbedre kvaliteten af den interne kommunikation.

Registration is closed
See other events
Målinger, der giver mening

Tid og sted

Dec 01, 2021, 4:30 PM – 6:00 PM

Frederiksberg, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg, Danmark

Om arrangementet

Måling har i mange år været en af de helt store udfordringer i den interne kommunikation. Rigtig mange har svært ved at finde målepunkter, der rent faktisk kan vise hvad god intern kommunikation egentlig er værd. Takket være den digitale udvikling, er der nu langt flere muligheder for både at kunne få indsigter til at forbedre kvaliteten af sin indsats men også til at dokumentere effekten. 

På dette gå-hjem-møde sætter vi spot på hvilke data, man kan få ud af digitale platforme som Yammer, Workplace, Teams og resten af Microsoft365 pakken. 

Cai Kjær, CEO og Co-founder af Swoop Analytics, vil give et indblik i hvordan de arbejder med at oversætte rå data fra digitale platforme til meningsfulde målinger. Han vil desuden også komme med helt konkrete eksempler på hvad, der driver engagement og hvad der ikke gør.

Gå-hjem-møde vil kunne give dig et unikt indblik i, hvad der rent faktisk er muligt at måle i dag - og det vil sandsynligvis forandre dit syn på måling af intern kommunikation for altid!

Som ekstra bonus vil brygmester Claus Hastrup fra Frederiksberg Bryghus servere hel frisk julebryg fra bryghuset.

Billetter

Price

Quantity

Total

  • Målinger der giver mening

    0 kr

    0 kr

    0

    0 kr

Total

0 kr

Del begivenheden