Skab engagerende intern kommunikation med digitale kanaler

About the Course

For at få succes med den interne kommunikation handler det i dag i langt højere grad om at møde målgruppen, hvor de er, og ikke hvor ”vi” er. Det stiller store krav til dig som k-rådgiver, da du skal vide, hvilke kanaler der virker hvornår og hvordan – og hvordan du laver indhold, der virker i kanalerne.

På dagen kommer vi til at arbejde med, hvilke formål og mål der er for den interne kommunikation og kanalerne. Vi vil se på, hvilket indhold der passer hvor, og hvordan du møder målgruppen, hvor de er.

Herudover får du:
Forståelse for, hvilke muligheder og udfordringer den digitale udvikling giver intern kommunikation. Vi vil både se på, hvordan kanalerne har udviklet sig, og dykke ned i nogle af de nyeste kanaler.

Værktøjer, modeller og metoder til at levere værdiskabende og engagerende intern kommunikation. Som en del af dette ser vi på, hvordan vi bør måle effekten af intern kommunikation.

Masser af inspiration til udvikling af engagerende indhold til digitale kanaler.

Your Instructor

Jonas Bladt Hansen

Jonas Bladt Hansen

Jonas har arbejdet med intern kommunikation i de seneste 20 år i forskellige roller hos DSB, Arla Foods og Danske Bank. Igennem hans karriere, har han implementeret flere prisvindende digitale løsninger, herunder DSBs første interne sociale netværk, Genlyd, og Arla Foods' første globale Intranet. I dag arbejder Jonas som konsulent hvor han rådgiver nogle af danmarks største virksomheder indenfor intern og digital kommunikation.